Results 1 to 4 of 4

Thread: Does the system have to boot me?

  1. #1
    Madison Guest

    Does the system have to boot me?

    Tyson,

    Does the system have to force a shut down when a printer is not on?


    Thanks,
    mp

  2. #2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Salt Lake City, UT
    Posts
    548
    We try to catch any errors with printing when you first enter the sales screen. This does nothing if the printer becomes unavailable after you are already in there. I will pass this along and see what I can do.
    Business Software Solutions, Inc.
    (801) 336-3303

  3. #3
    Madison Guest
    Thank you Tyson!

  4. #4
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Salt Lake City, UT
    Posts
    548
    I have submitted this request but have no idea on if/when this will be completed. They are aware of your request though.
    Business Software Solutions, Inc.
    (801) 336-3303

Similar Threads

  1. Monitor: Says "no signal" after boot up
    By ahren in forum Compatible Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 10-23-2013, 09:58 AM
  2. Using BPA on a 64bit system
    By jcassity in forum Bpa Software
    Replies: 1
    Last Post: 02-16-2009, 12:26 PM
  3. Please Help POS system
    By nagawa in forum Bpa Software
    Replies: 2
    Last Post: 11-07-2008, 08:55 AM
  4. Can I use the checks I already have with your system?
    By bussoft in forum Accounts Payable
    Replies: 4
    Last Post: 06-12-2007, 07:51 AM
  5. Autostart Restaurant Delivery System on Boot
    By bradstreet in forum Bpa Restaurant Delivery Software
    Replies: 2
    Last Post: 06-02-2006, 08:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •