Results 1 to 2 of 2

Thread: Setup Quick Sale as default

  1. #1
    aseasyas123 Guest

    Setup Quick Sale as default

    I have a cafeteria and wondering if I can disable the"Open table" screen and straight into the "Quick Sale"?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Salt Lake City, UT
    Posts
    546
    Go under miscellaneous definitions in manager functions. Under the Point of Sale tab (left) you should see an optino that says enable quick sales. Under the drop down box, there is an option that says automatic.

    This doesn't disable the table button but eliminates the use of it. Once you close a sale, you simply just start ringing in the next order without having to use the table selection/quick sale button.
    Business Software Solutions, Inc.
    (801) 336-3303

Similar Threads

  1. Quick Question
    By TripleM1978 in forum Single Computer Installation
    Replies: 5
    Last Post: 05-03-2017, 08:20 AM
  2. Quick Menu Timeout
    By Evan in forum Customer Orders / Point Of Sale
    Replies: 1
    Last Post: 06-29-2010, 08:10 AM
  3. How to setup 'delivery' option in a new setup installation?
    By me_frangi in forum Single Computer Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-04-2009, 03:57 PM
  4. default city and zip
    By pizzadale in forum Bpa Restaurant Delivery Software
    Replies: 1
    Last Post: 03-17-2006, 10:38 AM
  5. Default printer Issues !
    By Dadood in forum Receipt Printer And Cash Drawer Installation
    Replies: 3
    Last Post: 12-19-2005, 10:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •