Results 1 to 3 of 3

Thread: BPA installation on AMD Athlon 64

  1. #1
    sharemyvibes Guest

    BPA installation on AMD Athlon 64

    Can the BPA software be installed on the AMD Athlon 64 (64Bit Processor) and does it work fine?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Salt Lake City, UT
    Posts
    546
    Yeah, it will work fine. It is also compatible with windows xp/vista 64 bit. Make sure you are running the latest update.
    Business Software Solutions, Inc.
    (801) 336-3303

Similar Threads

  1. RapidServer Installation
    By moucatel in forum Network Client Installation
    Replies: 4
    Last Post: 10-10-2007, 06:23 PM
  2. Printer installation
    By Meyer's Keep in forum Receipt Printer And Cash Drawer Installation
    Replies: 1
    Last Post: 07-27-2006, 03:30 PM
  3. i need support for installation
    By justin7lim in forum Network Client Installation
    Replies: 0
    Last Post: 02-27-2006, 01:06 AM
  4. WAN Installation
    By justinforDVD in forum Network Client Installation
    Replies: 2
    Last Post: 09-16-2005, 12:46 PM
  5. Server Installation
    By Przym in forum Network Client Installation
    Replies: 4
    Last Post: 04-20-2004, 12:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •