Results 1 to 2 of 2

Thread: Backup Setup for BPA

  1. #1
    Jonrnieves Guest

    Exclamation Backup Setup for BPA

    I am trying to understand a way which will allow me to use my BPA Clients as a server, if or when something would go wrong with the current server. Basically the fastest way to get BPA to continue to work properly if my server would get damaged. Thank you in advance for the help.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Salt Lake City, UT
    Posts
    548
    You just need to copy the bpa folder from the servers c: drive to some type of external media.

    If you ever need to restore a backup, all you need to do is put that bpa folder back into the c: drive of whatever computer you want. If there are other clients involved then you need to reconfigure the network drive and probably re-run the network setup program.

    A note on this. Server terminal licensing will be enforced if you ever switch servers. This requires a call to Business Software Solutions for activation.
    Business Software Solutions, Inc.
    (801) 336-3303

Similar Threads

  1. Backup fails
    By jazzplayermark in forum Bpa Restaurant Software
    Replies: 3
    Last Post: 02-23-2014, 05:24 PM
  2. How to setup 'delivery' option in a new setup installation?
    By me_frangi in forum Single Computer Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-04-2009, 03:57 PM
  3. Backup Error 1102
    By fronch in forum Single Computer Installation
    Replies: 5
    Last Post: 09-25-2006, 02:22 PM
  4. backup questions
    By vnguyen in forum Single Computer Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-25-2006, 03:26 PM
  5. When using the backup files option, an error 1102 is received.
    By Mark B in forum Network Client Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-12-2003, 08:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •